Minigids Zomertijd

De klok wordt verzet. We springen met z’n allen een uur vooruit de zomertijd in.

Heb je last van het verzetten van de klok en het aanpassen aan het nieuwe ritme? Mocht je er tegenop zien: je kunt in actie komen om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen in deze periode.

Om de zomertijd soepel in te gaan zonder slaaptekort, heb ik een gratis minigids Zomertijd voor je gemaakt. Deze kun je downloaden als je je naam en e-mail invult in het formulier hieronder.

Mijn aanpak bij slaapproblemen

Loze beloftes ga ik niet doen en garanties kan ik niet geven. Ik gun je zeker die gouden tip die je zonder pijn en moeite naar een zalige nachtrust brengt. En ik weet ook zeker dat deze quick fix niet bestaat. Jammer en helaas.

Beter slapen begint bij het anders omgaan met je gedachten en gevoelens over het niet kunnen slapen. Dat vraagt om oefening en aandacht. Veel boeken en (online)trainingen leren je van alles over de theorie van slapen. Je slaapt er echter geen minuut langer door.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de benadering vanuit ACT goede resultaten heeft op de lange termijn en dat het de kans op terugkeer van de slaapproblemen kleiner maakt. Het geeft een duurzame verbetering van je nachtrust doordat je meer vertrouwen ervaart dat ook jij goed kunt slapen.

Tessa Dekkers – Slaapcoach en trainer (ACT)

Heb je vragen beter slapen en mijn aanbod? Laat het me weten.