Minigids Wintertijd

Om de wintertijd soepel in te gaan en door te komen, heb ik een gratis minigids Wintertijd voor je gemaakt.

Heb je last van het verzetten van de klok en het aanpassen aan het nieuwe ritme? Moeite met steeds minder daglicht en minder energie?

Mocht je er tegenop zien: je kunt in actie komen om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen in deze tijd van het jaar. Download de gratis minigids Wintertijd door het invullen van je gegevens.

Tessa Dekkers – Slaapcoach voor ouders, kinderen en jongeren

Mijn missie is dat niemand onnodig wakker ligt. Dat het hele gezin een rustige nacht ervaart en uitgerust weer aan de start verschijnt ‘s ochtends. Ik gun jou zeker die ene gouden tip die je zonder pijn en moeite naar een zalige nachtrust brengt. En ik weet ook zeker dat deze quick fix niet bestaat.

Beter slapen begint bij het anders omgaan met gedachten en gevoelens over het niet kunnen slapen én het aanleren van gezonde gewoonten die de slaap bevorderen. Dat vraagt om oefening en aandacht. Veel (online)trainingen leren deelnemers over de theorie van slapen. In de praktijk slaapt niemand daar een minuut langer door. Het is belangrijk om echt aan de slag te gaan met het veranderen van wat je dóét. Daar is mijn coachtraject op gericht.

Praktijk in Oosterbeek bij Arnhem

Ik werk vanuit mijn praktijk in het groene Oosterbeek. Daar woon ik ook, samen met mijn partner Aljo, onze zoon Olav en poezen Pip en Nerdy. Elk weekend zijn we logeergezin voor een lieve peuter. Ik wandel graag in de natuur en lees, kijk en luister alles wat los en vast zit over slaap. Maar niet vlak voordat ik ga slapen, want dan lig ik er wakker van.

Aanpak van slaapproblemen met Acceptatie en Commitment Training (ACT)

Het aanpakken van slaapproblemen met ACT geeft goede resultaten op de lange termijn. Het maakt ook de kans op terugkeer van de slaapproblemen kleiner. Graag werk ik samen met jou aan een duurzame verbetering van je slaapkwaliteit. Door deze aanpak ervaar je meer vertrouwen in een goede nachtrust en dat ook jij goed kunt slapen.

Opleiding slaapcoach Tessa van Slaapwaarde

Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van slaapproblemen bij ouders, kinderen en jongeren. Na het VWO in de Achterhoek volgde een HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid (AMA) in Deventer in 2001. Vanaf 2019 werk ik vanuit ACT. In het najaar 2023 deed ik een verdiepende nascholing Slaapproblemen bij kinderen en jongeren van slaapexpert Sigrid Pillen. Meer over mijn opleiding- en werkachtergrond kan je vinden via LinkedIn. Ook kan je me volgen en bereiken via Instagram.

Gratis kennismaking met slaapcoach Tessa

Een korte kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Je legt je vraag aan me voor en ik vertel wat ik voor je kan doen. Plan zelf een afspraak in op een moment dat in jouw agenda past via mijn online agenda. Je kunt online afspraken, telefonisch of in mijn praktijk in Oosterbeek. Je bent van harte welkom en ik gun je een betere nachtrust.

Tessa Dekkers - slaapcoach

 

Tessa Dekkers – Slaapcoach voor ouders, kinderen en jongeren

 

Heb je vragen over beter slapen en mijn aanbod?

Laat het me weten en vul onderstaand formulier in. Dan neem ik contact met je op.