De Nachtcast: podcastserie over slaap

In De Nachtcast vertellen slaapcoaches Tessa Dekkers en Geeke Barmentloo over de route naar beter slapen. In 6 korte afleveringen leer je alles over uitgerust wakker worden.

🎧 De Nachtcast is te beluisteren via je favoriete podcast-app, zoals Spotify en Apple Podcasts. Je vindt hem ook via de website van De Slaapgids: www.deslaapgids.nu/podcast.

Dikke onvoldoende voor slaap

Maar liefst 62 procent van de Nederlandse vrouwen geeft aan een slechte nachtrust te hebben. Bij mannen is dit percentage een stuk lager maar nog steeds geeft 38 procent van hen aan minder goed te slapen. 1 op de 5 Nederlanders geeft de eigen slaap een dikke onvoldoende*. We stellen onze luisteraars graag gerust omdat iedereen weer beter kan leren slapen. Leuk als je ons laat weten wat je ervan vindt en een beoordeling geeft! 🌟
*Bron: Onderzoek Hersenstichting 2019.

Over de auteurs van De Slaapgids

Geeke Barmentloo en Tessa Dekkers – beiden gecertificeerd slaapcoach – ontwikkelden een eigen werkwijze gebaseerd op alles wat er tot nu toe bekend is over slaap, gezondheid en gedragsverandering. Ze bieden ondersteuning aan medewerkers van organisaties op het gebied van slaap.

Dankzij het moederschap hebben Geeke en Tessa ruime ervaring met slaaptekort en ze zijn dol op powernaps.  Geeke en Tessa zijn beiden trainer, coach en zelfstandig ondernemer. Geeke’s missie is dat meer mensen de voordelen van een goede nachtrust en een powernap ervaren voor een energieke dag. Tessa’s missie is dat niemand onnodig wakker ligt van het werk of op het werk last heeft van een slechte nachtrust.

Dit betekent slaap voor Tessa

Opschonen en opladen: verwerken wat er overdag op haar afkomt en ‘s ochtends van start gaan met een nieuwe voorraad energie. Haar expertises: slaap, loopbaancoaching, mindfulness en Acceptatie en Commitment Therapie (ACT).

Beter slapen is dé route naar een energieke dag

Hoog tijd om inzicht te krijgen in wat je zelf kunt doen om je slaapkwaliteit te verhogen. De Slaapgids is een doelgericht handboek vol inspiratie, kennis en bovenal praktische oefeningen. Inclusief een gratis werkboek om te downloaden. Ik moedig je graag aan om je optimale SLAAP-route te ontdekken. Rechtstreeks bij mij te bestellen als paperback en e-book of vraag ernaar bij je favoriete boekhandel!