Infomarkt Vitaal Leven

Woensdag 19 juni kan je tussen 13.00 en 17.00 uur bij mij terecht met je al je dringende vragen over beter slapen. Ook heb ik een korte test bij me die de ernst van je slapeloosheid in kaart brengt (Insomnia Severity Index, oftewel ISI). Als slapen niet vanzelfsprekend voor je is, help ik je graag! De informatiemarkt ‘Vitaal Leven’ wordt georganiseerd door Kruiswerk Achterhoek en Liemers in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Deze is voor iedereen gratis en vrijblijvend toegankelijk.

Masterclass Erik Scherder: The busier, the better

Het hoofdprogramma (ik ken m’n plek) bestaat uit een Masterclass van Professor Erik Scherder: The busier, the better. Kaarten hiervoor zijn uitverkocht, er geldt een wachtlijst. Een drukke baan, veel deadlines, een druk sociaal leven en ook nog eens een gezin of relatie die tijd van je vraagt. Het is herkenbaar voor velen van ons. Vaak gaat dit gepaard met stress. En dit kan een grote invloed hebben op je dagelijks leven. Wat gebeurt er in ons brein als we stress hebben? Hoe kan het dat sommige mensen goed tegen stress kunnen en anderen niet? En wat is een burn-out? Al deze vragen zullen aan bod komen tijdens de Masterclass.